Contiga blir Heidelberg Materials

Det nye navnet gjenspeiler bredden i hele organisasjonens produktspekter. Her i Norden omfatter den sement, betong og tilslag samt konstruksjon og montering av stål- og betongelementer.

Les mer

Vi bygger med bjelker

Vi er ledende leverandør av bæresystemer i Norge, det være seg stålbygg, betongbygg eller kombinasjonsbygg.

Vi er 500 mennesker som jobber for at du som byggherre skal få akkurat det bygget du vil ha. Det umulige er stort sett mulig med prefabrikkerte stål- og betongelementer. I prosessen fra idèskisse til endelig tegningsmateriale foreligger, utvikles den optimale løsning. 

Aktuelt

 • Stovner bad

  Stovner Bad, Oslo

  På oppdrag for Oslobygg KF bygger NCC Stovner bad i Groruddalen i Oslo. Prosjektet har en kontraktsverdi på ca 800 MNOK og skal stå ferdig i 2026. Vi har gleden av å levere prefabrikert råbygg til Badet, og deler av fasadene er laget med bruk av Graphic Concrete.
 • Campus Porsgrunn teaser

  Campus Porsgrunn

  På Campus Porsgrunn, Kjølnes, bygges det 236 studentboliger med totalverdi på 299 MNOK. Byggingen startet i november 2023, og planlegges ferdigstilt våren 2025. Vi leverer hulldekker, vegger, stålbjelker, søyler, trapper og repos.
 • Helgerud-kvartalet i Sandvika

  Helgerud-kvartalet

  Vi nærmer oss en milepæl på Helgerudkvartalet-prosjektet:
  Råbygget i S8-delen av Helgerudkvartalet i Sandvika er snart fullført. Prosjektet ledes av Skanska Norge AS for Andenæs Eiendom, er et kombinasjonsbygg på ca. 58 000 m2 BTA og beregnes ferdigstilt i 2025. Vi i Heidelberg Materials Prefab har hatt gleden av å jobbe med fire tårnkraner og seks lag for å sikre effektivitet og nøyaktighet gjennom hele prosessen.

 • Apprentice 1

  Nye lærlinger

  Vi ser på muligheten for å få kjemiprosess / laboratoriefaget godkjent slik at vi kan ta inn lærlinger i fremtiden.

 • Construction City - samarbeid

  Construction City

  Siste hulldekke ble for en tid tilbake montert på Construction City i Oslo.

 • k14

  Kvartal 14, Kristiansand

  Vi leverer hulldekker og betongtrapper til Kvartal 14, som profileres under forkortelsen K14, i Kristiansand sentrum. Prosjektet består av 13 000 m2 kontorer i andre til femte etasje, 4 000 m2 forretninger på gateplan og to etasjer med parkering.

 • Holtermanns veg i Trondheim

  Holtermanns veg, Trondheim

  Region Nord har akkurat ferdigstilt Holtermanns veg byggetrinn 3: Et spennende og utfordrende næringsbygg på 15 etasjer i sentrum av Trondheim.

Produkter

Les mer

Miljø og bærekraft

Les mer

Du bør velge oss

Les mer

Jobbe hos oss ?

Les mer

Referanseprosjekter

Se våre referanser