Nyansatt ? Velkommen !

I løpet av et arbeidsliv vil du møte en rekke ulike utfordringer og endringer. Hos Heidelberg Materials er vi opptatt av å gi deg en god introduksjon som sikrer at du føler deg velkommen og gir deg kompetansen og tryggheten til å håndtere utfordringene du møter i arbeidshverdagen hos oss.

Forventninger

Ingen forventer at du som er ny skal kunne alt i selskapet. Vi er opptatt av å være tilgjengelig for hverandre, å spille hverandre gode, og deler mer enn gjerne våre erfaringer med deg.

For å gjøre oppstarten enklere har vi utarbeidet et sett med grunnleggende informasjon for nyansatte..

Introduksjonsplan

Som nyansatt vil du få en introduksjonsplan som tydeliggjør hva du kan forvente av opplæring samt hvem du vil få møte i løpet av det første månedene hos oss. Du vil også få tilbud om å delta i en felles introduksjon til ulike fagområder hos oss sammen med andre nyansatte som starter omtrent samtidig med deg. I tillegg vil du få tildelt en fadder/mentor som kan bistå og støtte deg. For enkelte stillinger vil også hospitering i andre avdelinger inngå som ledd i introduksjonen.. 

Vårt mål er at introduksjonsperioden skal gi deg den aller beste starten på arbeidslivet og din fremtidige karriere hos oss.

 

Adm direktør i Heidelberg Materials prefab Norge

Adm direktør ønsker deg velkommen

Elin Røed

HR-sjef

Heidelberg Materials prefab Moss (HK) Peer Gynts vei 1
1535 Moss
Norge