Nyansatt ? Velkommen !

I løpet av et arbeidsliv vil du møte en rekke ulike utfordringer og endringer. I Contiga er vi opptatt av å gi deg en god introduksjon som sikrer at du føler deg velkommen og gir deg kompetansen og tryggheten til å håndtere utfordringene du møter i arbeidshverdagen hos oss.

Forventninger

Ingen forventer at du som er ny skal kunne alt i selskapet. Vi er opptatt av å være tilgjengelig for hverandre, å spille hverandre gode, og deler mer enn gjerne våre erfaringer med deg.

For å gjøre oppstarten enklere har vi utarbeidet et sett med grunnleggende informasjon for nyansatte i Contiga.

Introduksjonsplan

Som nyansatt vil du få en introduksjonsplan som tydeliggjør hva du kan forvente av opplæring samt hvem du vil få møte i løpet av det første månedene hos oss. Du vil også få tilbud om å delta i en felles introduksjon til ulike fagområder hos oss sammen med andre nyansatte som starter omtrent samtidig med deg. I tillegg vil du få tildelt en fadder/mentor som kan bistå og støtte deg. For enkelte stillinger vil også hospitering i andre avdelinger inngå som ledd i introduksjonen til Contiga. 

Vårt mål er at introduksjonsperioden skal gi deg den aller beste starten på arbeidslivet og din fremtidige karriere hos oss.

 

Adm direktør i Contiga

Adm direktør ønsker deg velkommen til Contiga

Audun Harridsleff

Adm direktør

Elin Røed

HR-sjef

Contiga Moss (HK) Peer Gynts vei 1
1535 Moss
Norge